בקע מפשעתי

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

26/01/2014 | 21:41 | מאת: יובל

שלום רב, מזה 3 חודשים הנני סובל מכאבים במפשעה בצד ימין שלעיתים עוברים לצד שמאל, כחלק מהבירורים נשלחתי ל US מפשעות ללא עדות לבקע מפשעתי, בהמשך הבירורים עשיתי MRI ע"ד מותני + אגן ומיפוי עצמות, עם ממצאים של בלטי דיסק. בדיקה אורולוגית תקינה ובדיקה כירורגית לא חד משמעית ( אמר שהוא מרגיש משהו בצד ימין שיכול להיות שהוא מהעבר או משהו שמתחי להתפתח ), כחלק מהבירור האורולוגי נשלחתי גם לבדיקת US אשכים, הטכנאי שבדק אותי אמר שהכול נראה תקין ואז החליט " להגדיל ראש" ולבדוק שוב את המפשעות, הוא אמר וכתב על הפנייה לרדיולוג שהאשכים תקינים, אך הודגם בקי משפעתי דו צדדי במאמץ. בתושבה הרדיולוגית לא קיבלתי התייחסות לזה כלל לדעתי כיוון שההפניה הייתה מיועדת לאשכים בלבד. אבל הטכנאי אמר שעם 30 שנות ניסיון שיש לו אין לו ספק שיש בקע דו צדדי. יש לי את הדיסק בו בוצעה הבדיקה, שאלתי היא מה ניתן לעשות עמו ? הכירורג האחרון שהייתי אצלו אפילו לא הסתכל עליו, וחושב לי לדעת אם אכן הודגם בקע כזה ולו בשביל השקט הנפשי שלי לאחר 3 חודשים של אין ספוק בדיקות. תודה רבה!

שלום רב. אתה מוזמן להתייעץ איתי . ניתן לאתר אותי פה באתר.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד