בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

02/06/2009 | 20:56 | מאת: ליאת

שלום רב ביתי בת 7.8 צריכה לעבור בדיקת MRI מוח להדגמת ההיפופיזה עקב התבגרות מוקדמת האם זה כרוך בהרדמה? אם כן האם אפשר לשהות עם הילדה בעת הבדיקה? האם אפשר לקבוע תור אליכם דרך הכללית? תודה

03/06/2009 | 06:34 | מאת: ד"ר חן הופמן

ליאת בגיל 7-8 אין סיבה לבצע בדיקה בהרדמה- צריך סבלנות וניתן יהיה לבצע בלי. את תוכלי להיות עם ביתך בחדר הבדיקה כמובן!אם הינך בהריון לא מקובל להיות בחדר אם כי אין נזק מוכך- אז עדיף להביא מבוגר אחר שיהיה בחדר.

04/06/2009 | 17:44 | מאת: ליאת

שלום רב , תודה על תשובתך. קיבלנו תור לעוד שבוע לניידת של מכון מור.נאמר לי שהילדה צריכה לעבור הרדמה קלה ע"י זריקה כי צריך להדגים את ההיפופיזה ואסור שהיא תזיז את הראש ןלהורה אסור להיות נוכח..הילדה מאד מפחדת מזריקות ולא משתפת פעולה בבדיקות. נשמח לבצע את הבדיקה ללא הרדמה אם זה אכן מתאפשר. האם יש תורים זמינים וכיצד קובעים תור אליכם? תודה רבה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד