MRI

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

16/01/2014 | 16:38 | מאת: מעין

שלום רב. ברצוני לדעת האם בדיקת MRI שמטרתה לבחון גוש בשד, יכולה גם, על הדרך, לאבחן לימפומה (הודג'קינס או נון-הודג'קינס) במידה והיא קיימת בבלוטות לימפה באזור בתי שחי או בית החזה? במידה והגוש בשד תקין אבל במקביל ישנה בלוטת לימפה נגועה בתאים ממאירים (ולא בגלל סרטן שד) האם זה יבוא לידי ביטוי בבדיקת ההדמיה הזו? תודה תודה. מעין.

שלוםרב. בדיקת mri של השד ממוקדת לשד בלבד.. אפשר כמובן לראות בלוטת אבל לא "על הדרך".

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד