MRI עם גשר שקוף בשיניים

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

14/01/2014 | 18:20 | מאת: אלי

אהלן, יש לי בפה סמכים שקופים עם חוט דק ממתכת העובר ביניהם וזאת לצורך יישור השיניים. קיבלתי הפניה ל-MRI מוח על מנת לבדוק חזרה של כולסטאטומה. מה עושים במצב כזה? האם ניתן לבצע את הבדיקה עם סמכים מהסוג הזה? הורדת הסמכים זמנית היא עלות נוספת בשבילי מצד האורתודנט. תודה רבה.

שלום רב. אם הסמכים מפלסטעק אזי לא נראה לי שיש בעיה.רצוי להרים טלפון למקום שבו תתבצע הבדיקה ולהתייעץ איתם.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד