MRI בזמן הנקה - המשך

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

05/01/2014 | 15:55 | מאת: מאי

ד"ר פילדס שלום, בהמשך לתגובתך: "אם זו בדיקת מעקב לנשאית את יכולה לבצע אולטרסאונד במקום." ברצוני לשאול, האם אולטראסאונד "אמין" באותה מידה כמו MRI לזיהוי? מאז ההריון ביצעתי רק מעקב אולטראסאונד, אך מהצוות הרפואי המטפל נמסר לי כי הם אינם "סומכים מספיק" על האולטרסאונד. אודה למשוב. בברכה ותודה.

שלום רב. mri היא אכן הבדיקה הממומלצת לנשאיות,אך עקב החשש שלך עם ההנקה המלצתי על אולטרסאונד.לדעתי עלייך להתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד