סיטי בטן וסיטי של מערות הפנים

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

10/12/2013 | 20:16 | מאת: אבי

שלום רב! מבצע ניתוח מחיצה באף בעוד חודש ועלי לעשות סיטי של מערות הפנים לצורך אבחון של סינוסיטיס אותו אפשר לתקן תוך כדי הניתוח מחיצה.בנוסף עלי לעשות סיטי של הבטן בהמלצת גסטרואנטרולוג בעוד שבוע עקב כאבי בטן וגזים. האם לא מסוכן לעשות שתי בדיקות יחסית צמודות?האם יש בדיקות חלופיות לאבחון הבעיות?מה אתה מציע לעשות? תודה!

שלום אבי. אין שום מניעה או סכנה לבצע שתי בדיקות ביחד. אני מניח שאם הרופא שלח אותך לעבור סיטי בטן , אזי כנראה שזה מה שהוא חושב שמתאים לבירור התלונות שלך.

11/12/2013 | 19:53 | מאת: אבי

עשיתי לפני שנה מיפוי עצמות ו2 צילומי רנטגן ועכשיו עליי לעשות עוד שתי בדיקות סיטי,זה לא מסוכן? יש לציין שאני רק בן 20 תודה!

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד