זקוק לכריתת נגע

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

01/12/2013 | 00:48 | מאת: שמואל כהן

שלום דר בבדיקה של MRI גב מרפאת גב יש הבחנה של נגע נורפיברומה בעיזור האפקס של העקמת בT10 T9 T2 הנגע עובר האדרה יש המלצה להערבות נויכירוגיה לכריתת הנגע דר לא אוסבר לי מה זה הנגע עובר האדרה ומזה אומר מזה T10 T9 T2 C בבקשה דר הים הפשר אסבר י אני גם קיבלתי תיפול של רדיוכירוגיה במוח בגלל מניגיומה לפני 4 שני בבקשה דר תודה חג שמח

שלום רב. יש לגשת עם תוצאות הבדיקה לרופא המטפל להמשך בירור וטיפול.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד