בן 22 מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

03/10/2013 | 09:11 | מאת: נדב

שלום במהלך השבוע הרביעי למחלת הנשיקה ניגשתי לus בטן עליונה להלן התשובה; כבד ממדים תקינים שומני במידה קלה מאוד,טחול מוגדל 14 סנטימטר דרכי כיס מרה תקינים לבלב תקין כליות בממדים תקינים אין עדות הידרונפרוזיס מה המצב שלי בטחול והכבד האם יש מניעה לספורט?ולמה הכבד שומני יכול להיות בגלל שאני מרותק חודש למיטה?והאם הטחול ממש גדול?

שלום רב. יש לגשת עם תוצאות הבדיקה לרופא המטפל להמשך בירו וטיפול.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד