נגע סקרלוטי בחולייה גבית

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

18/09/2013 | 15:55 | מאת: בת

שלום רב בת 46 סובלת מכאבי גב 7 חודשים גב תחתון,לפני שבועיים ערכתי סיטי שבו אובחנו שינויים ניוונים וישנם בלט דיסק שמופיעים בחוליות שונות מה שהסב את תשומת ליבי הוא הענין שמופיע נגע סקרלוטי בחולייה גבית עליונה d5 רציתי לדעת מהו הנגע הזה? האם זה יכול להיות סרטני? מהו בכלל נגע ? ואיך זה נוצר? אודה על התשובה

שלום רה. עלייך לגשת עם התוצאות של הבדיקה לרופא המטפל להמשך בירור.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד