סיטי ברך

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

06/07/2013 | 09:45 | מאת: אט

אומנם אני שואלת בדיעבד אך מאז הבדיקה יש לי המון סיוטים בגלל כאבי ברך ואי יכולת לעמוד על הרגל בני בן ה8 עבר סיטי ברכיים וכן כ- 20 צילומים נוספים בברך שהתפרסו על כ- 3 שנים מאז אני בפחדים שמא הדבר יגרום לסרטן בברכיים מה ההשלכות של הדבר בברכה

שלום רב. בעולם הרפואה אין אפשרות לדעת מה קורה בברך ללא צילומים או הדמיות אחרות.אם הרופא שלח את הילד לצילומים ולסיטי כנראה שזה מה שראה לנכון.סיטי לברך זו בדיקה עם קרינה לא מאוד גבוהה.בכל בדיקה יש לשקול יתרונות וחסרונות.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד