בהמשך לשאלתי

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

25/06/2013 | 10:55 | מאת: אורח

שלום ד"ר פילדס, בהמשך לתגובתך לשאלתי כאן למטה - עם עורך המחקר שוחחתי, וכאמור אמר שאין בעיה... אך רציתי לשמוע עוד דעה - מנוירולוגים או מומחים יותר לכן פניתי לפורום ייעודי זה מצד אחד מבין כי בדיקת FMRI אינה מסוכנת, אך נראה לי כאילו זה גבולי העניין עם השתל הקטן שהוא מתכתי או עשוי טיטניום ואני חושש מאחר וזה לא חד פעמי אלא 4 פעמים שצריך להיבדק. האם ישנו סיכוי שאכן "יתחמם"? או מעט ייפגע? תודה!

אורח שלום רב. למיטב ידיעתי אין בעיה עם שתל.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד