שלום

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

20/06/2013 | 12:18 | מאת: שימרית ציון

רציתי להתייעץ עימכם.עשו לי לפני זמן צילום חזה ונראו בו בלוטות לימפה גדולות(קשיריות לימפה) וכרגע אני בבירור.כי אמרתי לרופא שכואב לי מתחת לבית השחי.אני מרגישה את הבלוטות. בלי קשר,בגלל בעיה אחרת שלחו אותי לצילום אגן רנטגן.האם גם שם יכולות להיות בלוטות מוגדלות.כי יש לי כאבים בירך ,ממש מתחת למפשעה וזה מרגיש קצת נפוח. מה זה אומר בלוטות מוגדלות באגן?

שלום שמרית. לא ניתן לראות בלוטות לימפה בצילום אגן.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד