סי טי

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

19/06/2013 | 13:22 | מאת: אירה

שלום רב, לפני שלושה חודשים עקב כאבי ראש בוצע סי טי עם חומר ניגוד תקין ובהמשך גם מ.ר.י. מוח וארובות עיניים תקין. במשך חמישה ימים אחרונים אני סובלת מכאב ראש תמידי בחילות ולפעמים הקאות. הייתי במיון, בדיקת עינים תקינה, בוצע סי טי ללא חומר ניגוד גם תקין. אני ממש בלחץ שיש לי גידול בראש והבנתי שסי טי מח ללא חומר ניגוד לא ממש אינפורמטיבי, למרות שרופא טוען שאם היה גידול היו רואים אותו גם בסיטי ללא חומר ניגוד. אשמח לשמוע את דעתכם תודה רבה.

שלום רב. הבדיקה הממולצת על מנת לשלול גידול היא mri.

21/06/2013 | 12:13 | מאת: אירה

תודה רבה על תשובתך המהירה. בוצע MRI לפני שלושה חודשים- תקין לחלוטין. ולפני שלושה ימים סי טי ללא חומר ניגוד. השאלה שלי, האם רואים גידול בסי טי כזה? או לפחות חשד לתהליך תופס מקום?

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד