שאלה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

16/06/2013 | 11:02 | מאת: ב

שלום שמי איתי ורציתי לדעת משהו בנושא פיענוח צילום חזה , לפני שלוש שנים ניצחתי הודג'יקין לימפומה שלב שלוש ,והכול בסדר עד לצילום החזה האחרון שעשיתי שבו היה רשום הבלטה בשער ריאה ימיני החמרה מצילומים קודמים מה זה אומר ??? שהמחלה חזרה או שזה משהו אחר ?? אשמח לתשובה בהקדם

שלום איתי. אחת מהאפשרויות היא חזרת המחלה,אבל לפני קפיצה למסקנה כזו יש לבצע סיטי חזה עם השוואה לבדיקות קודמות ועוד מספר בדיקות.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד