חשוב לי

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

09/06/2013 | 19:06 | מאת: ש

שלום דר סובלת מזה כשנתיים מהרגשה של חוסר יצציבות בראש. זה לא סחרחורת אבל מין תחושה לא יציבה בראש. גם מרגישה כאילו הראייה לא נקייה. עשיתי את כל הבדיקות שבעולם כולל mri מוח אבל ללא חומר ניגוד. הלא נמצא כלום. האם יכול להיות שבגלל זה לא ראו? גידול. טרשת? ועוד? תודה רבה

שלום רב. בדיקת mri אכן מתבצעת בחלק גדול מהמקרים עם הזרקה,ואכן יש ממצאים אשר קשה לראותם ללא הזרקה,אולם ייתכן שזה לא המקרה שלך. עלייך לגשת עם תוצאות הבדיקה לרופא המטפל על מנת להמשיך בבירור.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד