שאלה לגבי הבדיקה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

08/06/2013 | 18:21 | מאת: שי

שלום, עקב כאבי גב שנמשכים למעלה מ5 חודשים בוצעו לי 2 בדיקות MRI אחת לעמוד שדרה מותני +מפרקי SIJ עם חומר ניגוד מתחילת הבדיקה. והשניה, לעמוד שדרה גבי ללא חומר ניגוד. במהלך בדיקה זו(גבי) לאחר 20 דק' הוציאו אותי והזריקו לי חומר ניגוד והוכנסתי לעוד 12 דק בערך.. כאשר הרגשתי שהמכונה מתמקדת באזור מסוים. האם ההזרקה לפתע מעידה שמצאו משהו? תודה.

שלום לך שי. בדיקת ה mri מתבצעת עם הזרקה של חומר תוך כדי ובמהלך הבדיקה. יש לקחת את התוצאות לרופא המפנה להמשך הבירור והטיפול.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד