מעכב של מחלת NF1

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

29/05/2013 | 18:42 | מאת: שמואל כהו

שלום דר אני בצתי בדיקה של MRI מוח וזה מה שאודגם בחלקו הקדמי של הקורנאוס של סינוס מודגם תהליך תופס מקום המקבל הדארה המתאים למניגיומה אותו פתולוגים בחומר הלבן גם בקורפוס קלוזום בחלקו האחורי וגם פרינטיקולרי משמאל קיימים אותות פתולגים בדרכי ראיה תוך מוחיים יש עיבוי של שרירי הארובה בנוסף אופנתי למיפוי מוח הודגמה פרפוזיה מוחית בלתי הומוגנית וירודה דו צדדית בידה מתונה באזוארים הפראטלרים פראסגיטליים ובנונסף במיספר הימנית באזורים מיזיוטפורלי ואינפונטלי כמו כן יש לציין ירדה אסמטרית צרברלית קלה מימין השינויים הנל ספצפים ויתכנו גם על רקע הטראומה הידועה על רקע צרברו וסקולרי או ניווני יש להמשי מעכב דר הים הפשר הסבר בקשר לשני הבדיקות תודה דר

שלום שמואל. יש לקחת את תוצאות הבדיקות לרופא מומחה בתחום הנוירולוגיה ולהמשיך מעקב ובירור.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד