ביצוע MRI עם IVC Filter

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

12/02/2012 | 15:24 | מאת: ניר

שלום, עברתי ניתוח בתחילת דצמבר. לפני הניתוח בגלל בעיית קרישה שמו לי IVC Filter ( מטרייה ). לא הצליחו להוציא את המטרייה בניסיון ראשון ואני אמור לעבור MRI. האם ניתן לעבור MRI ראש ללא חשש גם אם לא הוציאו את ה"מטרייה" ? תודה.

17/02/2012 | 10:12 | מאת: ד"ר חן הופמן

ניר שלום למטריות בימינוישד אישור להכנס ל MRI מייד לאחר ההתקנה- כמובן אינני יודע מה הסוג אותו שמו לך אבל סביר שלא צריכה להיות בעיה.

21/02/2012 | 07:11 | מאת: ניר

פילטר מסוג CELECT

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד