סיטי אנגיו בהריון

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

11/02/2012 | 21:00 | מאת: סיגל

שלום דר' הופמן...לאחר טיפולי פוריות עם גירוי יתר וקשיי נשימה...שבוע 5 להריון...ביצעו רנטגן וראו קצת נוזל בסרעפת ימין...רופא ריאות חשש לאחר בדיקתי מתסחיף ריאתי ונאלצתי להסכים לסיטי אנגיו שגילה נוזל פלואורלי...נשאבו 1.2 ליטרים ואז שוב רנטגן לווידוא הריגה...כל הצילומים נערכו עם אמצעי הבטיחות הנדרשים (כיסוי לבטן) והסבירו לי שאין חשש להריון...שאלתי היא...מה הסיכוי להריון כזה להתפתח נורמלי??? אני עבדתי קשה בשבילו אך לא בכל מחיר...האם לא מטייחים וכל רמת הקרינה הזאת מסוכנת להכפלת תאים תקינה וכו' בשלב זה? תודה רבה על תשובתך. סיגל...

17/02/2012 | 09:49 | מאת: ד"ר חן הופמן

סיגל שלום אין חשש להריון אבל יש יחידה לבטיחות קרינה של משרד הבריאות- את יכולה לפנות אליהם ישירות.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד