סי טי בטן

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

10/02/2012 | 17:16 | מאת: רות

בעקבות בדיקת סי טי חזה שנעשה על סמך חשד שווא, שכן הבדיקה יצאה תקינה, אך התברר שגם הבטן נחשמה לקרינה ונמצא שיש נגעים בטחול ובכבד, מאחר ואני מיועדת לטיפול ביולוגי לא הסכימו הרופאים לתת לי טיפול לפני שאעשה בדיקת סי טי בטן מקיפה, בבדיקה הברר שאין לי כלום ואין כל עדות לנגעים, האם יתכן שהבדיקה הקודמת לא היתה תקינה? איך יתכן שחודש לאחר מכן כל הממצאים שנצפו לא היו קיימים?

11/02/2012 | 18:25 | מאת: ד"ר חן הופמן

רות שלום אני מצטער, אני לא יכול לנחש- אפשר יהיה לתת התייחסות רק אם אראה את הבדיקה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד