mriלפני ניתוח החלפת מיפרק ירך

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

07/02/2012 | 12:24 | מאת: רונה אא

רגל שלום. לפני שנתיים נפלתי שברתי ירך ונותחתי עם מסמרים.כיום אני סובלת מכאבים עזים והירדמות הרגל .עשיתי mri וזו התשובה "קיים ארטפקט במקום.נראה מוקד תת קורטיקלי של סיגנול נמוך. אזור המוקד בעל סיגנול גבוהה בstirלפיכך אינו מתאים ליצג avn.קרוב לוודאי מדובר בבצקת באיזור ארטריטס. נראה זיז של אטרופיהחלקית בוסטוס לטרטיס מימין " שאלתי מה פירוש אבחנה זו האם זה מחייב ניתוח החלפת מיפרק תודה מקרב לב.

09/02/2012 | 17:18 | מאת: ד"ר חן הופמן

רונה שלום לפי התשובה אני לא מאמין שאת צריכה ניתוח, אך ללא הבדיקה עצמה לא אוכל לחוות דעה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד