ct ראש

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

11/01/2012 | 13:02 | מאת: תלי

לפני שנה קיבלתי ct ראש קראתי מכיוון שנזקי קרינה, במידה שהם אכן נגרמים, מופיעים כ-20-30 שנה לאחר החשיפה השאלה שלי קרינת ה ct יכולה לגרום לסרטן אחרי רק שנה????? קן או לא אני 25 אם ה ct יכול לגרום לי לסרטן אחרי 20 שנה און לי בעיה מה לעשות אבל עכשיו אחרי שנה ו חודש יש לי כמה סימפטומים ואני חושב שיקיבלתי גידול במוח מן הקרינה השאלה שלי קרינת ה ct יכולה לגרום לסרטן אחרי רק שנה????? קן או לא

19/01/2012 | 11:07 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלום אין מצב ש CT מח יגרום לסרטן אחרי שנה, גם לא אחרי 20. הבדיקה רק מעלה את הסיכון לחלות בסרטן בכאחד לאלף.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד