פירוש ממצאי MRI

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

30/12/2011 | 09:14 | מאת: רונית

שלוםן רב, בעלי מתלונן זה כחודש ימים על תחושה של "התנדנדות" בהליכה, ההגדרה המדויקת שלו לזה שהוא מרגיש כאילו הוא ירד מאונייה כשהוא הולך. בבדיקת MRI נצאו מספר מוקדים היפראינטנסים בודדים נקודתיים בחומר הלבן השטחי של 2 האונות הפרונטליות שמשמעותן אינה ספציפית. בבדיקה לא נמצא ממצא מוקדים באונות הצריבלום או לאורך גזע המוח וכן אין עדות ברורה למחלה מיאלינטיבית. הוא מאוד מאוד לחוץ שמדובר בגידול וקבע תור לנוירולוג, אבל בינתיים תוכלו לומר לי מה זה אומר? תודה מראש, רונית

02/01/2012 | 10:38 | מאת: עדי

רונית שלום, קראתי את שאלתך. במידה והינך מעוניינת בחוות דעת שנייה מקצועית ל MRI את מוזמנת ליצור עמי קשר 077-5070717. עדי

04/01/2012 | 22:58 | מאת: ד"ר חן הופמן

רונית שלום הממצאים אינם מתאימים לגידול. מתאימים לממצאים לא משמעותיים לרוב. האם בעלך סובל מיתר לחץ דם או סכרת? אם כן יכול להעיד על מחלת כלי דם קטנים.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד