שאלה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

30/12/2011 | 08:12 | מאת: ש

לד"ר שלום אני רשמתי לך לגבי ה1300 מיליגריי וזה היה טעות, זה לא היה החישוב, לאחר שפניתי למקום שביצעו את הסיטי והם עשו חישובים מדויקים לפני הנתונים כמות הקרינה היא 4.7 msv לבדיקה של סיטי מוח בלי ואים חומר ניגוד, האים זה כמות הקרינה בבדיקה כזאת המקובלת, ועד כמה זה יכול להיות מסוכן בעתיד לגבי מחלות.

04/01/2012 | 22:53 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלום עכשיו זה הגיוני. בדיקת CT מח ממוצעת יש 2.3 MSV. יתכן ובצעו בלי ועם, אז הקרינה כפולה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד