סי טי חזה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

28/12/2011 | 10:24 | מאת: ענת

שלום רב ד"ר הופמן מעל חודש עם כאבים בבית החזה לוקחת משככי כאבים רצוף היה חום היה גם אישפוז ...עדיין משתעלת ועם כאבים ..תוצאות הסי.טי , תסנין ריאתי מינימלי בבסיס LLL. פס פיברוטי או אטלטטי דק בבסיס ה-LLL. הבדיקה הנ"ל בדיקה רגילה ללא הזרקת חומר ניגוד ורידי .. תודה

02/01/2012 | 10:45 | מאת: עדי

ענת שלום, קראתי את שאלתך. במידה והינך מעוניינת בחוות דעת שנייה מקצועית ל CT את מוזמנת ליצור עמי קשר 077-5070717. עדי

04/01/2012 | 22:51 | מאת: ד"ר חן הופמן

לפי התשובה אני מבין שהיתה לך דלקת ריאות. אני בטוח שאת מטופלת באנטיביוטיקה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד