כיצד נערכת בדיקת mri?

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

10/12/2011 | 00:38 | מאת: לירון

אני בת 40 אני אמורה לעבור בעוד שבועיים את הבדיקה באיזור הגב התחתון והמפשעות רציתי לדעת כיצד נערכת הבדיקה וכיצד להערך לקראתה הבדיקה כפי שהבנתי לא פולשנית וגם לא צריך צום לפני כן אבל אני חייבת לדעת מראש כמה פרטים קטנים על הבדיקה ולא מצאתי להם תשובה באינטרנט האם במהלך הבדיקה המקום צריך להיות חשוף או שהבדיקה נעשית מעל הבגדים? זה חשוב לי מאד לדעת מכיוון שאני סובלת לצערי מבעיה של חוסר שליטה בצרכים ואני נאלצת ללבוש באופן קבוע אמצעי ספיגה (טיטולים) חשוב לי לדעת האם זה יכול להפריע לבדיקה או שהבדיקה יכולה להיות מעל הטיטול וזה לא יפריע ואני די חוששת שאם יורידו לי טיטול לצורך הבדיקה חוץ מהחלק המאד מביך הזה אני מפחדת שיברח לי באמצע הבדיקה או משהו וכבר היה לי סיפור כזה וחוץ.מזה שבמקרה והבדיקה נעשית חשופה אני יצטרך להצטייד מראש בחיתול נוסף בתיק לאחרי הבדיקה ולבוא עם הבן שלי או מישהו אחר מהמשפחה שיוכל לעזור לי כי אני יהיה חייבת עזרה בהחתלה אח"כ בקיצור סליחה על האורך והשאלה המסובכת אבל אני חייבת לדעת מראש את כל הפרטים האלה בשביל לנסות לצמצם את הרגעים הלא נעימים המון תודה

21/12/2011 | 12:48 | מאת: ד"ר חן הופמן

לירון שלום הבדיקה מבוצעת עם בגדים אבל יש לבוא עם בגדים ללא מתכות (רוכסן, אםזמים וכו') הטיטול לא מפריע! כמובן את יכולה להיעזר במשפחה!

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד