שאלה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

06/12/2011 | 08:33 | מאת: א

האים במכשיר סיטי של פיליפס 16 פרורסות אפשר לדעת מה רמת הקרינה שמקבלים האים זה צריך להופיע בדיסק ומה רמת הקרינה בסיטי מוח אים חומר ובלי חומר בערך האים תוכל לענות לי בבקשה האים הסיטי מוח רמת הקרינה חזקה או לא הבדיקה אים חומר ובלי חומר ולמה אומרים שהבדקיה פעמיים סריקה אבל זה בדיקה אחת של סיטי איך

21/12/2011 | 12:42 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלום במכשירי ה CT החדשיםפ יש מדידה של רמת הקרינה והמדידה מוםיעה בדיסק. ב CT מח אין הרבה קרינה- אבל יש קרינה ולכן יש לבצע את הבדיקה רק אם נחוצה!

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד