cyst content

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

02/12/2011 | 12:10 | מאת: אורי

לאחר חום גבוה ונפיחות גדולה בין הצוואר ללסת קיבלתי טיפול אנטיביוטי והנפיחות פחתה, ב ct נמצא הליך תופס מקום והומלץ על fna עם אולטראסאונד, ממצא ציסטי כ 1.5 ס"מ צמוד לפרוטיס שמאל נראה כי מקורומ בפרוטיס, באבחנה מבדלת קשר לימפה שהתנזל תשובה ציטולוגית parotid' left fna under ultrasound: cyst content מה זה אומר והאם יש צורך להסירה? תודה על תשובה מהירה

06/12/2011 | 12:08 | מאת: ד"ר חן הופמן

אורי שלום למעשה התשובה של הפתולוגיה לא אומרת הרבה, אלא שהגיע נוזל מציסטה ולא מה מהות הציסטה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד