צריכה לעבור MRI ראש ו יש מלא כתרים

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

29/11/2011 | 18:40 | מאת: מודגת

שלום רב. אני צריכה לעבור MRI ראש עם חומר ניגודי 1. היו לי דלקות חוזרות בשתן ו פיאלונפריטיס - האם חומר נגודי מסוכן? 2. יש לי סטימות אמלגם רבות וכתרים עוד מרוסיה ומי פה , הם ישנים, לא נירא לי שניתן לגעת בהם, האם זה מפריע ל בדיקה? אלה אסור מתחת! האם זה יכול לפגוע לי בבריאות או ביכות בדיקה? נורא מודגת בתודה מראש.

30/11/2011 | 13:28 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלום, הסתימות והכתרים לא מסוכנים, אבל לעיתים פוגעים באיכות הבדיקה. באם לא ניתן להסיר אותם נסי לבצע כי אי אפשר לדעת מראש כמב יפריעו והאם בכלל.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד