כאבים ב'-m.r.i.

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

29/11/2011 | 11:59 | מאת: שלום

ב"ה שלום! במהלך 2 בדיקות שביצעתי לבירור כאבים בירך שמאל חשתי במהלך הבדיקה כאב מוגבר היכן שבדרך כלל כואב (כאילו שהבדיקה עוררה את הבעי'ה יותר) אחת ב'-m.r.i. של מפרקי הירכי'ים והשני'ה ב'- m.r.i. של הירכי'ים עם חומר ניגוד גדוליניום. תודה רבה!

30/11/2011 | 13:23 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלום, אין לבדיקת ה mri דרך לגרום לכאב או חום אלא אם יש מתכת באזור ואז זה גם מסוכן לבצע את הבדיקה. אולי יש לך גוף זר ממתכת שאינך יודע עליו- רצוי לשקול ביצוע צילום רנטגן לאזור באם לא בוצע.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד