מחפש חוות דעת רדיולוגית נוספת

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

13/11/2011 | 15:07 | מאת: אביב

שלום רב, לפני כשנה, ביצעתי בדיקת MRI בברך בבי"ח "אסותא". בפענוח הבדיקה מופיע :"מודגם אות חריג בהיקף הקרן האחורית של המניסקוס המדיאלי, המגיע קרוב מאוד אל המשטח הפירקי התחתון. ממצא העשוי להחשיד לקרע פריפרי". לעומת זאת, בפענוח בדיקה שביצעתי לפני 5 שנים מופיע: "קרע בקרן אחורית של MM". שאלותיי הן: • האם ניתן לקבוע ברמת וודאות גבוהה קיומו של קרע במניסקוס ע"י בדיקת MRI? • אם התשובה חיובית, האם תוכל להפנותי לרדיולוג מומה בתחום? בכבוד רב, אביב גוטמן

16/11/2011 | 19:00 | מאת: ד"ר חן הופמן

אביב שלום לרוב ניתן לקבוע אך לעיתים הממצאים לא חד משמעיים. אם ברצונך לקבל חוות דעת פנה לעדי בטלםון 0545787034 והוא ישמח לעזור לך.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד