ct מח לאחר תאונת עבודה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

11/11/2011 | 12:53 | מאת: מרב

לפני כשבוע עברתי תאונת עבודה קיבלתי מכה בראש משמאל מקרש של 5 ק"ג לערך. לא היו כאבי ראש/בחילות/סחרורות עד כה. היה רק כאב באזור מפרק הלסת שנבדק על ידי פה ולסת. הניורולוג נתן לי הפניה ל CT ואמר שאם יהיו כאבי ראש לעשות CT. מה דעתך ? לעשות בכל מקרה ?

16/11/2011 | 19:00 | מאת: ד"ר חן הופמן

מרב שלום בחבלה יש צורך ב CT לשלול דימום. ככל שמתרחקים מהארוע ואין ממצאים נוירולוגיים או כאבי ראש ההצדקה לבדיקה יורדת.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד