בדיקת PET-CT

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

07/11/2011 | 19:56 | מאת: יוגב

שלום רב עלי לעבור בדיקת PET CT (חזה בטן ואגן) . ללא קשר נתגלה אצלי חידק קמפילובקטר . האם הבדיקה עלולה להשתבש בשל כך ? האם מותר לי לקחת אנטיביוטיקה ?

16/11/2011 | 18:49 | מאת: ד"ר חן הופמן

יוגב שלום חסרים לי פרטים רבים כולל מדוע אתה בברור והיכן התגלה החיידק. אשמח לפרטים מלאים.

18/11/2011 | 18:07 | מאת: יוגב

אני לאחר ניתוח במעי הגס (3/2010)ואח"כ הוצאת גרורה בכבד (8/2010) וכימותרפיה. אני סובל מהתפרצות מחודשת של דרמטומיוסיטיס (כרגע נשלט ומינון פרדניזון יורד), רמת LDH גבוהה ובסונרד הבטן: מירקם בלתי הומגני היפראקואי ללא הדגמת מימצא מוקדי גושי בכבד . החידק נתגלה בבדיקת צואה שהופניתי אליה בעקבות שלשול .לא לקחתי אנטיביוטיקה . כרגע אין שלשולים .

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד