צילום עמוד שדרה לכל אורכו

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

28/10/2011 | 14:31 | מאת: שחר

שלום לא מזמן עשיתי צילום רנטגן לכל עמוד השדרה לאחר ויכוח של הרופאים הוחלט לעשות לי 7 צילומים רגילים במוכנה רגילה של צילום רנטגן במקום להכניס אותי לפטה אחת גדולה שתצלם אותי רציתי לשאול העם קיים סיכון במה שהם עשו כאשר צילמו אותי 7 פעמים מזויות שונות עם הופנתי לצילום בגלל כאבי גב??

02/11/2011 | 18:56 | מאת: ד"ר חן הופמן

שחר שלום בצילום סקוליוזיס יש שטח חשיפה גדול לכל אורך עמוד השדרה. בכל צורה תהיה אותה חשיפה אלא אם עשו חפיפה משמעותית בין אזורי הצילום.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד