סיטי בטן וגב הקרנה?

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

25/10/2011 | 13:05 | מאת: ליאת

שלום רב, לאחר חודשים של כאבי בטן וגב , בחילות קשות וכאבי ראש. נשלחתי לבדיקת דם, שתן, אולטרסאונד גניקולוגי(מיון) - כל הבדיקות יצאו תקינות. כעת, נשלחתי לסיטי בטן ואגן אך הבנתי שבגיל הפוריות (אני בת 27) זה מסוכן בגלל הקרינה הרבה. ברצוני לדעת באם הסיטי אכן מסוכן ובאם ישנן בדיקות נוספות שיכולות לבדוק את התלונות האלו? אודה למענה . בברכה ליאת

26/10/2011 | 14:38 | מאת: ד"ר חן הופמן

ליאת שלום בדיקת ה CT איננה מסוכנת ואם יש צורך לבצע אותה אני ממליץ לבצע!

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד