ct ראש בבקשה לעזור

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

08/10/2011 | 20:30 | מאת: תמי

ב 12-2010 בבית החולים עברתי בדיקת ct ראש עם ו בלי חומר ניגוד עקב כאבי ראש הקל היה בסדר ---- אבל כתוב באינטרנט הקרינה מ בדיקת ct עלולה לגרום גידול במוח - האם אני אקבל גידול בראש מהקרינה שקיבלתי -- ו האם קיבלתי הרבה קרינה מ בדיקת ct ראש עם ו בלי חומר ניגוד ---- אני מודאג מ 9 חודשים עד עכשיו אני אפילו בלי עבודה כ אני מאוד מודאג מהקרינה שקיבלתי ---בבית חולים אמרו לי המכשיר חדש האם קיבלתי הרבה קרינה אני בן 24 זה ה ct הראשון שלי בבית החולים אמרו לי כדי שייגרם סרטן צריכות להתרחש הרבה פגיעות כאלה. לא סביר שבדיקה אחת או שתיים יגרמו לכך האם זה נכון? אני מאוד מודאג

16/10/2011 | 08:23 | מאת: ד"ר חן הופמן

תמי שלום מדובר בבורות חשמה. בדיקת CT אחת לא יכולה לגרום לסרטן ולכן החששות שלך לא מעוגנים במציאות. עליך לטפל בבעיות אחרות המפריעות לך כשי שתיזרי לשגרת חיים רגילה!

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד