לימפומה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

08/10/2011 | 01:02 | מאת: שירלי

שלום רב דר' הופמן. לפני יומיים גילינו כי לאבי יש לימפומה תאי B. הוא צריך לעבור PET C.T . שאלתי- האם יש דרך אחרת מהימנה וחסרת קרינה לבדוק פיזור המחלה? הבנתי שזה ממש ממש מגדיל פוטנציאל לגידולים בהמשך החיים ... זה נכון?? עד כדי כך?? זה ממש כואב שאנשים שגם ככה חולים בסרטן צריכים לעבור בדיקות וריפוי ע"י מכשירים וחומרים שגורמים לסרטן ... אבל ... תודה מראש על תשובתך! ויום נעים!

16/10/2011 | 08:20 | מאת: ד"ר חן הופמן

שירלי שלום זוהי הדרך לגילוי, זה הזמן לעזוב את הדיבורים על קרינה ולטפל. במהלך הטיפול יעבור אביך קרינה ברמות של פי כמה וכמה כדי שיבריא- לכן לא כדאי להכניס לראש דאגות מיותרות!

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד