MRI בטן

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

20/09/2011 | 11:03 | מאת: רותי

שלום, בהמשך להודעתי הקודמת - אני בהריון שבוע 30 צפוייה לבצע בדיקת MRI בהריון לבטן. בהריון הקודם לפני כשנתיים נשלחתי לבצע MRI עובר שלא הצליח כיוון שלא הצליחו להדגים את הבטן שלי באמצעות מכשיר ה MRI .גם לאחר נסיון בשתי מכונות שונות לא הצליחו לבצע את הבדיקה. אתה בוודאי זוכר את המקרה כיוון שהיית מעורב בו :) , נשאלתי מספר פעמים האם יש לי גוף מתכתי בבטן ולמיטב ידיעתי אין.למעשה מאז לא בדקתי את הסוגייה הזו (וברוך השם הכל בסדר עם העובר). כעת עלי לעבור MRI בטן לבדיקת מוקד בלבלב אצלי, האם אני צפוייה לעבור את אותה חוויה? האם להערכתך גם הפעם לא יצליחו להדגים את הבטן ? האם עלי לדווח על כך למבצע הבדיקה בטרם ביצוע הבדיקה ? תודה

01/10/2011 | 16:41 | מאת: ד"ר חן הופמן

רותי דלום אני לא יכול לומר לך מה יהיה הפעם, אך עליך לדווח על הבעיה לפני ביצוע הבדיקה. אני מקווה שילך בסדר הפעם.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד