FNA

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

01/08/2011 | 18:42 | מאת: יהודה

שלום בן 52 בבדיקת US אונה ימנית בלוטה ימנית בגודל 4X5 בדיקת FNA שבוצע במכון פתלוגי פרטי וחתום על ידי שני פתלוגים(לפי בקשתי שיבדקו שניים) במשטח קטעי אפיתל פולקולרי מרביתם במבנים וגדלים שונים תאי קצף וקולויד הממצא מתאים:ADENOMATIOID NODULE ?GOITER? אבקש את חוות דעתך האם יש חשש לתהליך סרטני ומה נבדיקות נוספות שצריך לעשות תודה מראש

03/08/2011 | 18:29 | מאת: ד"ר חן הופמן

יהודה שלום לפי מה שאני קורא מדובר בממצא שפיר ושכיח מאד, ללא עדות לתאים ממאירים.

03/08/2011 | 19:16 | מאת: יהודה

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד