בדיקת דם לפני MRI עובר

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

10/06/2011 | 13:34 | מאת: livnat

שלום רב, הריון ראשון שבוע 31 בשבוע הבא אני צריכה לבצע בדיקת MRI למוח העובר, הרופאת נשים נתנה לי בדיקות דם שצריך לבצע לפני בדיקת ה- MRI התוצאות: Creatinine (B) 0.5 כאשר הטווח הוא בין 0.51-0.95 eGFR גדול מ- 60 ml/min/1.73m² ערך רצוי מעל 60 האם הבדיקות בסדר?.. ייתנו לי לבצע את בדיקת הMRI? אנא תשובתך, תודה ושבת שלום

10/06/2011 | 16:40 | מאת: ד"ר חן הופמן

לבנת שלום הדרישה לבדיקות היא כללית ונובעת מהצורך להזריק חומר ניגודי. במקרה שלך לא תהיה הזרקה ולכן אין חשיבות לבדיקות. בכל מקרה הבדיקות גם תקינות. בהצלחה!

11/06/2011 | 16:17 | מאת: livnat

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד