בדיקת CT

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

05/06/2011 | 00:30 | מאת: רינה שמש

שלום לך דוקטור עשיתי בדיקת CT בטן עם חומר ניגוד בגלל כאבי בטן ויצאות לא סדירות ועוד לא קבלתי תשובה , יש לי שאלה בבקשה האם בבדיקה זו יכולים לגלות דברים נוספים כמו בעיות בעמוד שידרה או בעיות בכליות כי אני סובלת מכאבי גב חזקים וגם בכאבי צד ימין שאותם אני משייכת לבעיה בכליה . אני מקווה שהכל בסדר אצלי אבל הייתי רוצה לדעת עם רואים משהו שלא קשור לכיבה אז כותבים. תודה מראש על העזרה

10/06/2011 | 16:47 | מאת: ד"ר חן הופמן

רינה שלום בבדיקת הבטן נסרקים כל האברים כולל כליות וכולל עמד השדרה הכלול בשדה הבדיקה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד