מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

16/03/2009 | 20:36 | מאת: אלון

לד"ר הופמן שלום רב, סבלתי מכאב חזק באזור ברך שמאל שגרם גם לכאבים בשוק. הכאב פסק אחרי שלקחתי כדורי בטרן. כעבור כחודש הכאב חזר ונשלחתי למיפוי עצמות . אני מצרף את הצילומים ואשמח אם תחווה את דעתך עליהם: http://img95.imageshack.us/gal.php?g=45877852.png תודה רבה אלון

20/03/2009 | 17:02 | מאת: ד"ר חן הופמן

אין אני רופא מיומן בקריאת מיפויים- רופאי המחלקה לרפואה גרעינית הם המומחים אליהם צריך לפנות. בכל מקרה אני מניח שתקבל תשובה ואם לא תראה לך פנה לקבלת חוות דעת שניה לרופא מומחה בתחום.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד