ג'ל לחניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

23/03/2010 | 12:09 | מאת: אני

שלום, היום נודע לי שהמטפלת של התינוק שלי (בן 10 חודשים) נהגה למרוח לו על החניכיים ג'ל מסוג טי-ג'ל שלא לצורך פעם ביום. לא ידוע לי כמה זמן זה נמשך, אבל ייתכן כי זה נמשך חודשים! ביקשתי ממנה להפסיק לאלתר, אך אני חוששת שנגרם נזק לתינוק. מה דעתכם בנושא? אודה מאוד לתשובה, אני מודאגת.

כמובן שמריחה קבועה זו איננה מועילה ,אך הטיג,'ל מכיל מעט חמור הרדמה מקומי שרק בחלקו נספג - לא נראה כי יהיו לכך תופעות לואי - בכל אופן כמובן יש להפסיק נוהג זה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה