שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

22/03/2010 | 00:55 | מאת: ליאת

הבת שלי בת שנתיים וב3 הלילות האחרונים היא מתעוררת בבכי רב למרות שהיא בריאה ואין לה משהו כואב בערב הראשון שהיא התעוררה ראיתי שהיא מגרדת את הראש אז בבוקר בדקתי את הראש ובאמת ראיתי כינים (יש לציין שהיא בגן וששאלתי את הגננת היחא הסבירה שכולם מודבקים)ניקיתי לה את הראש עם מסרק סמיך ללא חומר פעיל.ולילה אחרי היא שוב מתעוררת בבכי האם זה הגיוני שזה בכי בגלל הכינים שוב כי בבדיקת רופא היא בריאה.ואולי ולא די בטיפול ראש הזה ואני צריכה עם חומר\.

הכינים אינן כואבות , אך הגרד עלול להציק. לעיתים אם יש הרבה ביצים יש צורך בחומר להרוג את הכינים ( קימים תכשירים טבעיים ) ואזי ניתן לעקוב ולראות. כמו כן יש לשלול תולעים או כל התפתחות סימני מחלה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה