מה עושים-עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

21/03/2010 | 17:53 | מאת: נועה

שלום רב בני בן 4 וחצי חוד' מאוד מנוזל ומשתעל,הוא צרוד מאוד ולא יכול לבכות,ולהשמיע קולות מזה כיומיים אני עושה לו אינלציות עם מי מלח בלבד וסטרימר לאף-אך ללא שינוי היום במרפאה אמרו שזו התקררות ומה שאני עושה ככה להמשיך אך אני לא רואה שינוי הוא ממשיך עם הנזלת,השיעול והצרידות החריפים מה אני עושה הוא נראה מאוד סובל תודה

לדאבוני איןלרפאוה היום פיתרון להתקררות. אמנם הוא צרוד ומנוזל אך איננו סובל, תוך סמפר ימים הסימפטומים יחלפו , את בהחלט נוהגת לפי המומלץ.

22/03/2010 | 22:58 | מאת: נועה

לא הייתי שקטה ולקחתי אותו לעוד 2 רופאים ומסתבר שזו בצקת על מיתרי הקול כתוצאה מהתקררות הטיפול הוא אותו טיפול, נראה אם יש שינוי תודה רבה רבה

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה