חום לבן שבועיים וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

16/03/2010 | 12:53 | מאת: סיון

בני בן שבועיים וחצי היה לא רגוע בלילה בכה ללא הפסקה והקיא את האוכל לראשונה נתתי מטרנה בדרכ הנקה. לאחר בדיקת חום 37.7 ובקופת חולים במדחום דיגיטלי 38 . האם זה חום? האם זה מסוכן? מה עליי לעשות?לא מוכנה לאשפז אותו מפחדת מחיידקים ווירוסים בדיקת שתן בסטיק במיון תקינ ה וכמו כן בדיקת דם ראשונית תקינה. מה ההמלצות?? אני מאוד חרדה !!!

21/03/2010 | 10:26 | מאת: ש

חלפו כבר ימים כך שהכל פתור, בכל אופן - חום מעל 38 בתינוק מתחת לגיל חודש מחייב ברור בחדר מיון.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה