התייעצות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

07/03/2010 | 10:59 | מאת: מיכל

ד"ר קליין שלום רב, שמי מיכל משה אמא של הראל באוגוסט האחרוןהיינו מאושפזים עקב ארוע פרכוס(מחלת הנשיקה+דלקת בקרום המוח). MRI תקין EEG חוזר היה תקין לאחר ביקורת אצל מחא'גנה הוא אמר שהכל בסדר ולהמשיך מעקב אצל נירולוג הקופה. לפני כשבוע היינו בביקורת אצל ד"ר כהן רוני וקיבלנו הדרכה להפחית את התרופה תוך שבוע ימים עד להפסקתה. היום הוא כבר ללא תרופה לקחתי אותו בלי קשר לבדיקת עיניים והבדיקה יצאה +6.5 +7.5 שילד בגילו שנתתים וחצי צריך להיות +1-2. אני נורא מודאגת, כבר מגיל כזה משקפיים? סיפרתי לרופא מה הילד עושה בחיי היום יום והוא מאוד התפלא בגלל תוצאות הראייה. ( הילד מדביק מדבקות קטנות כבר מגיל שנה, משחיל, צופה בטלוייזיה בנחת, מכניס מטבעות לקופה ואף מרים גרגיר אורז ללא בעיה...) דבר אחד לא ציינתי אצל רופא העיניים שהילד במשך שבעה חודשים נטל תרופה, האם יש קשר? אולי היא פגעה לו בראייה, האם כדאי לחכות זמן מה ולבצע בדיקה נוספת? או להרכיב משקפיים וזהו?... (וגם אין אף אחד בבית עם בעיות ראייה...) את יכולה להמליץ לי על מומחמה לילדים? בתודה מראש על התיחסותך. מיכל מיכל

שוחחנו - אין ספק שקוצר הראייה איננו קשור - אך מומלץ להיוועץ במומחה עיניים ילדים - ד"ר יונינה רון משניידר תעזור לכם.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה