עור אדום בצוואר לתחנוקות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

05/03/2010 | 21:34 | מאת: קרן

שלום, לבתי בת חודשיים יש קפלים בצוואר מהפליטות האזור נהיה מאוד מגורה ראיתי בפורם שמשחה לתפרחת ושמן לתינוקות , יש משחה ממולצת ? לי יש כמה משחות ושמן של ד"ר גונסון, כל כמה זמן למרוח הכפלים , האם אפשר לנגב עם מטליות לחות? תודה

שימון עוזר ומשחות של הטוסיק כגון בייביק, פנטן וכו' הינןיעילות למניעת הגרוי, במידה ויש כוויות אזי יש צורך במשחות טיפוליות יותר הדורשות מרשם. ממגבונים כדי להמנע כי לעיתים מכילים אלכוהול במידה מסויימת וזה מגביר את הגרוי. החוצץ הטוב ביותר הינו שמן תינוקות

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה