חיסון לשפעת החזירים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

11/02/2010 | 18:26 | מאת: תמר

שלום, עשינו כל המשפחה חיסון לשפעת החזירים (ללא האדג'ובנט) לפני שלושה שבועות ויום. היינו אמורים לעשות לילדים (בני 8,6, 3.5)אתמול חיסון שני לאחר שלושה שבועות ושכחנו. האם זו בעיה לעשותו רק ביום שני הבא, כלומר שלושה שבועות וחמישה ימים לאחר החיסון הראשון? האם אתה בעיקרון ממליץ על חיסון נגד שפעת החזירים? עד כמה חשובה המנה השניה? והאם אתה חושב שהחיסון ללא האדג'ובנט עדיף? תודה

שלום אין בעיה מבחינת הזמן המלצת משרד הבריאות כן להתחסן, והטענה היום שחיסון עם אדג'ובנט עדיף

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה