כאבי בטו ממושכים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

10/02/2010 | 19:43 | מאת: שרון

בני בן 12 ו-4 חודשים סובל 5 חודשים מכאבי בטן חזקים, קיבה רכה. בבדיקה לפני כשבועיים התגלה שהוא רגיש ללקטוז. למרות שהפסיק לאכול מוצרים המכילים לקטוז, כאבי הבטן נמשכים - במיוחד אחרי ארוחת צהריים, יותר עייף, מאד חוור. הוא עשה אולטרא-סאונד על הבטן - יצא תקין. מה עוד ניתן לבדוק?

שלום כאבי בטן יכולים להיות מסיבות רבות כולל רגישות ללקטוז מציע להמתיןעוד כשבועיים ולראות מה קורה בהמשך הכאבים יש מקום להרחיב הבירור עוד יותר בנתיים מציע לקחת תרביות צואה כולל פרזיטים ואמבות במידה וכאבים ימשיכו יש לפנות לגסטראנטרולוג ילדים

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה